Aanbevelingen

Wat zeggen opdrachtgevers over mij? Hieronder een aantal commentaren die men over mij heeft geschreven op LinkedIn.

Simon Vermeer

Directeur ICT en Facilitair (tegenwoordig CIO Erasmus MC)

Lucien heeft als Programmamanager Professionalisering bij de Afdeling Facilitair van het Maasstadziekenhuis een geweldige bijdrage geleverd aan de (her)implementatie van de service processen. De dienstverlening is door zijn vaak creatieve inbreng meetbaar verbeterd. Als mens heb ik Lucien leren kennen als een zeer integer en prettig mens om mee te werken. Dank je wel Lucien!

Jos Kuilboer

Director Concernstaff

Het UMC Utrecht heeft Lucien ingehuurd als projectmanager voor het MYUMC project; dit heeft Lucien op een doortastende en resultaatgerichte wijze verricht. Zijn zeer tevreden over zijn aanpak.

Sietze Looijenga

Directeur

Lucien vereenzelvigt zich direct met de organisatie en draait snel mee. Hij communiceert efficiënt en is een uitstekende luisteraar. Hij gaat respectvol om met collega’s, ook als het gaat om zaken waar ze minder kennis van hebben. Lucien legt het geduldig en helder uit, zodat iedereen gehoord wordt en bij is. Hij legt veel verbanden en kan daardoor problemen vóór zijn. Ook kan hij daardoor zaken gemakkelijk naar een volgende fase brengen. Wat ik erg op prijs stel, is dat hij breed inzetbaar is en ook dingen die buiten zijn eigen comfortzone of reguliere takenpakket liggen met enthousiasme oppakt en naar tevredenheid afrondt.

Erik-Jan Spee

MT-lid/Controller

In de eerste maanden van 2016 heb ik samengewerkt met Lucien bij Stichting WIJeindhoven. Ik heb hem leren kennen als een zeer gedreven manager, die graag resultaten wil bereiken voor de organisatie, de medewerkers en in dit geval ook voor de burgers. Lucien is sterk als er in een relatief korte tijdsbestek zaken geregeld moeten worden. Dit doet hij op een pragmatische wijze, gericht op het doel dat is afgesproken. Hierbij heeft hij altijd oog voor de mens, weet hen sterk te motiveren op een natuurlijke en intrinsieke wijze. Vakinhoudelijk is hij vooral sterk op ICT vlak, ondanks dat hij geen echte ICT'er is. Lucien heb ik leren kennen als een warme, motiverende en stimulerende tijdelijke collega.

Ruud Hermans

Projectleider

Ik zou Lucien aan eenieder aanraden die niet alleen een doel, maar ook een missie heeft. Ik heb hem leren kennen als een gedreven projectmanager met hart voor andermans zaak. Met Lucien had SHL-Groep niet enkel een oplossing voor een aantal lastige trajecten in huis gehaald, maar ook iemand die de organisatie een spiegel voor weet te houden. Meer dan eens heeft hij met tomeloos enthousiasme zowel de business als het onervaren team projectleiders tot anders werken en denken bewogen. Lucien houdt van mensen, maar weet gepast daadkracht en eerlijke feedback te gebruiken.